DIGI Postpaid Offer 10GB Data For RM50/Monthly

Written by : Precious Pinkest | 4:01:00 PM | 0

Mest ramai yang dah tahu tentang plan terbaru dari Digi kan? Bagi yang dah  tahu tue, amacam plan , ada ok tak ? Bagi yang belum tahu , ni akak nak bagitahu sedikit info untuk korang,biar jelas sikit ok.

3 Plan Baru Dari Digi
This is sim only plan, maksudnya tanpa device . Sebab ada plan bundle with device with min RM48/sebulan. Plan 50 pada asalnya, hanya 2GB , then some promotion , get 3GB. Tapi dengan plan yang terbaru ni , with 10GB  dengan harga hanya RM50/sebulan. Sangat affordable compare to other telco's .

Sama seperti Celcom, Digi still doing the weekend data split. Plan 50, can enjoy 5GB for daily usage, and another 5GB untuk weekend means setiap hari Sabtu & Ahad. Seperti Digi Smart Prepaid, pada hari biasa anda menggunakan Basic internet sahaja,dan pada weekend dengan kelajuan tinggi untuk 2GB (But this is no longer available for August registration 2016).

But,ramai yang still confious or maybe tak tahu apa yang dimaksudkan dengan 4G Weekend Data . For your information guys, if korang punya device or simcard is still 3G, anda tidak akan dapat menikmati  weekend data yang disebutkan disini.. The only way is, you got to upgrade you device to 4G or LTE one, then make a simcard replacement at the neareast Digi Store.. Too sad, I  know, Luckily,my phone is LTE  before the DIGI officially 4G here Sandakan.

Another thing, if you guy's tak dapat habiskan data anda dalam sebulan, it can carry forward the 1GB only to the next month. So next month you have total 11GB , dan begitulah juga pada bulan seterusnya.

Selain dari Plan 50 , got other affordable plan at RM80/sebulan with 20GB of data (10GB + 10GB weekend) & for heavy data user, Plan 110 is for you ,  40GB of data (20GB + 20GB weekend) at  RM110/sebulan dengan panggilan tanpa had nationwide seluruh Malaysia while plan 50 bundle with 100 minit panggilan & 100 sms . Over exceed ,akan dikenakan caj seperti berikut;
  • Calls = 0.15 sen
  • SMS = 0.10 sen
  • MMS = 0.20 sen
These plan also provide FREE apps that you can download via Playstore or Appstore such as
  • Capture (Storage Files) - 30GB for Plan 50 & 100GB for both Plan 80 & 110.
  • Iflix ( Streaming or Downloading Video) - with full access for 60 Days 
And akan datang,there's a plan for supplementary line will be offered dengan harga RM10/sebulan,to enable you sharing the data with your family or friends.

Hopefully, sedikit banyak with this post, help you guys clarify few things about this new postpaid plan.Dan untuk info lebih lanjut, you can walk-in ke Digi Store berdekatan dengan area anda or you can view Digi Website for postpaid page.

Plan baru are available bermula dari 12 Oct but sayang sekali, it isn't available untuk device bundle like iPhone 7.




Sharing The Love :)

Leave A Comment , Thank you! 😍

Note : All comments are moderated manually by real humans, so you won't see them appearing immediately.

For Non-Bloggers
Please select profile & click "Name/URL" If you do not have any profiles on any those listed. (Leave the URL empty).

It's harsh to call you Anonymous , So please Leave at least a Name.